Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Greva parlamentară este un gest imatur. Nu e ca la grădinţă, îţi iei jucăriile şi te duci acasă, că eşti supărat

Emil Boc: Greva parlamentară este un gest imatur. Nu e ca la grădinţă, îţi iei jucăriile şi te duci acasă, că eşti supărat

Emil Boc: Greva parlamentară este un gest imatur. Nu e ca la grădinţă, îţi iei jucăriile şi te duci acasă, că eşti supărat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    30 Ian 2012   •   22:32

Emil Boc a criticat, luni, în cadrul unui interviu la televiziunea publică, decizia Opoziţiei de a intra în grevă parlamentarul. Premierul a declarat că acest demers este lipsit imatur şi iresponsabil.

"Această decizie a opoziţiei de a intra în grevă parlamentară este imatură şi iresponsabilă. Atunci când ai o slujbă şi eşti plătit pentru ea, trebuie să-ţi faci datoria", a declarat primul ministru.

"Nu ca la grădiniţă, îţi iei jucăriile şi te duci acasă, că eşti supărat. Opoziţia trebuie să fie în permanentă competiţie cu puterea, să vina cu soluţii alternative" a  mai spus Emil Boc.

Premierul a adăugat că raportul dintre putere şi opoziţie trebuie să fie axat pe competiţia dintre idei şi să nu se bazeze pe "ură şi relaţii antagonice".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, că USL va intra în grevă parlamentară până la alegeri, arătând că opoziţia a ajuns la un acord în ceea ce priveşte retragerea parlamentarilor PSD, PNL şi PC din activităţile uzuale ale Legislativului, ca măsură de protest la adresa puterii.
   
Antonescu a spus că toţi parlamentarii celor trei partide din opoziţie, fără excepţie, se vor retrage din "activitatea uzuală" a Parlamentului în toate formele.

×
Subiecte în articol: Emil Boc USL PNL PSD Crin Antonescu
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close