Antena 3 CNN Politică Emil Boc i-a oferit Elenei Udrea un "cadou de suflet", primit de la Traian Băsescu în 2004

Emil Boc i-a oferit Elenei Udrea un "cadou de suflet", primit de la Traian Băsescu în 2004

Emil Boc i-a oferit Elenei Udrea un "cadou de suflet", primit de la Traian Băsescu în 2004
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   14:40

Fostul premier Emil Boc i-a oferit, sâmbătă, la Convenţia PDL, Elenei Udrea "cadoul de suflet" pe care el l-a primit în decembrie 2004 de la Traian Băsescu şi anume insigna partidului, despre care a spus că este "simbolul victoriilor partidului".
   
"Am avut şansa ca în 2004, în decembrie, să primesc cel mai important cadou politic pe care l-am primit vreodată, este acesta, este insigna PD, pe care am primit-o de la preşedintele partidului de atunci Traian Băsescu, simbolul victoriilor partidului nostru, simbolul performanţei în PDL. O invit pe Elena Udrea să-i ofer acest cadou de suflet al PDL, simbolul performanţei noastre, cu speranţa că va duce partidul acolo unde ne dorim cu toţii", a spus Emil Boc în faţa delegaţilor democrat-liberali veniţi la Convenţia extraordinară a partidului.
   
Elena Udrea a arătat că este onorată de primirea acestei insigne.
   
Emil Boc a oferit insigna partidului după ce a pledat pentru alegerea Elenei Udrea în funcţia de preşedinte al PDL. Boc a spus că, în opinia sa, "Convenţia PDL trebuie să dea un semnal decisiv, un atac la baionetă la USL".
   
De asemenea, Emil Boc a arătat că în PDL este o campanie internă între democrat-liberali, arătând că adversarii acestora sunt la USL.
   
"Suntem într-o campanie internă între colegi, adversarii noştri sunt la USL. Colegii noştri sunt aici. Şi astăzi şi mâine şi poimâine vom fi colegi cu Vasile Blaga, cu Elena Udrea şi cu Monica Macovei", a adăugat Emil Boc.
   
El a arătat că obiectivele pentru PDL sunt ca partidul să facă "opoziţie de fier la baionetă cu USL", păstrarea parteneriatului cu preşedintele Traian Băsescu, recâştigarea electoratului de dreapta şi venirea PDL la guvernare ca principală forţă politică.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea vasile blaga Emil Boc
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close