Emil Boc, în vizită la jandarmul care a fost rănit sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii

de G.S.    |    15 Ian 2012   •   16:10
Emil Boc, în vizită la jandarmul care a fost rănit sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii Foto: INTACT Images
Premierul Emil Boc a făcut o vizită la Spitalul Floreasca, unde l-a vizitat pe jandarmul rănit sâmbătă în confruntările de la Piaţa Universităţii între forţele de ordine şi manifestanţi.

Surse oficiale au declarat, pentru Mediafax, că premierul a fost informat de evenimentele de sâmbătă seară şi că a dorit să îl viziteze pe jandarmul rănit pentru a se interesa de starea de sănătate a acestuia.

Trei jandarmi au fost transportaţi la spitale din Bucureşti, după ce au fost accidentaţi în timpul protestelor din Capitală.

"Ambii jandarmi au avut traumatisme cranio-cerebrale. Unul dintre ei a avut în plus şi o plagă la scalp. Acesta din urmă a rămas peste noapte după ce i-a fost suturată plaga. Celălalt jandarm a plecat încă de sâmbătă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca , medicul Bogdan Opriţa.

El a spus că nici celelalte persoane duse la spital din Piaţa Universităţii nu au rămas internate.

Un alt jandarm a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni, acesta fiind cel mai grav rănit, a declarat pentru MEDIAFAX, subsecretarul de stat, medicul Andrei Georgescu.
 
Get Adobe Flash player

Parteneri
x close