Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Marţi dimineaţă încep negocierile cu UDMR şi PSD

Emil Boc: Marţi dimineaţă încep negocierile cu UDMR şi PSD

Emil Boc: Marţi dimineaţă încep negocierile cu UDMR şi PSD
08 Dec 2008   •   17:17

În urma anunţului făcut de PSD cu privire la decizia partidului de a începe negocierile pentru formarea unei majorităţi guvernamentale alături de PD-L, liderul democrat-liberalilor, Emil Boc, a declarat că formaţiunea pe care o conduce va continua negocierile atât cu PSD, cât şi cu UDMR. ?Constatăm că există două formaţiuni politice care şi-au arătat disponibilitatea să formeze alături de PD-L o majoritate guvernamentală. PD-L îşi va continua discuţiile cu cele două formaţiuni politice pentru a forma o majoritate parlamentară, care să asigure stabilitate?, a declarat Boc.
Liderul PD-L a mai spus că runda a doua a negocierilor va începe marţi dimineaţă, pentru că ?suntem conştienţi că avem nevoie cât mai repede de o formulă de guvernare?. ?Mergem să discutăm cu cei care şi-au arătat disponibilitatea de a fi alături de noi într-o formulă majoritară?, a adăugat Boc.
Propunerea PD-L pentru postul de prim-ministru rămâne neschimbată, dar desemnarea premierului aparţine şefului statului, a amintit liderul democrat-liberal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close