Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Negociem, negociem, negociem

Emil Boc: Negociem, negociem, negociem

Emil Boc: Negociem, negociem, negociem
10 Dec 2008   •   12:05

Liderul PDL Emil Boc a declarat, după întâlnirea cu liderii UDMR, că democrat-liberalii negociază în continuare, că nu poate preciza niciuna dintre soluţiile analizate ci doar că PDL discută cu PSD pentru încheierea unui Parteneriat cu România. Negocierile continuă şi cu UDMR. "Negociem, aceasta este concluzia întâlnirii cu UDMR. Negociem, negociem, negociem. Continuăm negocierile cu UDMR şi PSD. Nu vreau să avansez soluţii absolutiste sau nihiliste în momentul în care suntem în negocieri", a declarat Boc.
El a preferat să evite răspunsurile la întrebările puse de ziarişti, precizând doar că "Avansarea soluţiilor poate periclita procesul de negociere. Suntem în discuţii cu PSD pentru încheierea unui Parteneriat pentru România. Suntem în discuţii cu UDMR, pentru că a fost primul care şi-a arătat disponibilitatea de a fi alături de PDL".
Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat miercuri că, în urma întâlnirii cu liderii PDL, democrat-liberalii îşi menţin poziţia ca reprezentanţii Uniunii să facă parte din viitoarea formulă guvernamentală. "Suntem de acord, în continuare, că PDL şi UDMR vor colabora în interesul noului Guvernm, iar colegii noştri din PDL îşi menţin poziţia că UDMR trebuie să fie prezent în noua coaliţie şi în viitorul Guvern", a declarat liderul UDMR. UDMR va continua negocierile în legătură cu condiţiile unei astfel de prezenţe într-o formulă guvernamentală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc negocieri UDMR PSD
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close