Antena 3 CNN Politică Emil Boc, noul premier desemnat: Obiectivele noastre rămân valabile

Emil Boc, noul premier desemnat: Obiectivele noastre rămân valabile

Emil Boc, noul premier desemnat: Obiectivele noastre rămân valabile
15 Dec 2008   •   14:32

Premierul desemnat de preşedintele traian Băsescu a făcut luni prima declaraţie în această calitate. "Mulţumesc şefului statului pentru încrederea acordată, am acceptat propunerea făcută. Obiectivele noastre rămân valabile, vom avea guvern pe 22 decembrie. Pentru aceasta ne vom prezenta în faţa Parlamentului pentru a obţine votul de încredere." a spus Emil Boc.
Liderul democrat liberal a recunoscut că nu este expert în problemele economico-financiare, însă a declarat că sa va înconjura de experţi, inclusiv d e Theodor Stolojan, dacă acesta va dori. "Am decis constituirea unui grup consultativ pe probleme economice şi financiare, format din experţi de la banca naţională şi de la Academia Română, pentru a avea susţinerea lor. Stolojan este una dintre cele mai valoroase resurse pe domeniul financiar şi economic şi dacă va accepta să rămână alături de echipa noastră îl vom coopta în acest grup."
În legătură cu partenerii de guvernare, Emil Boc a declarat că alianţa merge mai departe în condiţiile negociate până acum. "Am avut discuţii cu partenerii de la PSD pentru a-i informa despre realitatea existentă. Mergem mai departe." a mai spus Boc.

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close