Antena 3 CNN Politică Emil Boc: „Nu am primit nici o înştiinţare oficială privind acuzaţii oficiale aduse ministrului Borbely“

Emil Boc: „Nu am primit nici o înştiinţare oficială privind acuzaţii oficiale aduse ministrului Borbely“

Emil Boc: „Nu am primit nici o înştiinţare oficială privind acuzaţii oficiale aduse ministrului Borbely“
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   09:22

Primul ministru al României, Emil Boc, a declarat, marţi, că nu a primit nicio înştiinţare de la DNA, cu privire la o acuzaţie oficială împotriva ministrului Mediului, Laszlo Borbely, informează Mediafax.

"Ca prim-ministru, şef al Guvernului, nu am primit nicio solicitare, înştiinţare oficială privind acuzaţii oficiale aduse ministrului Borbely. În acest moment, ministrul Borbely este membru cu drepturi depline al Cabinetului" a afirmat premierul.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă în care este deja pus sub acuzare consilierul său, Szepssy Szabolcs. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Borbely ar fi benefiaciat de lucrări de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firmă.

Firma, care aparţine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrări de amenajare în valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely. Ministerul Mediului nu a confirmat până în prezent informaţiile.

Un om de afaceri a cumpărat influenţa ministrului Borbely, prin efectuarea în folosul acestuia de lucrări de amenajare a unui apartament. Intermedierea ar fi fost facută de Szepssy Szabolcs.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close