Antena 3 Politică Emil Boc nu este interesat de Preşedinţia României: Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc

Emil Boc nu este interesat de Preşedinţia României: Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc

de G.S.    |    02 Mar 2013   •   18:24
Emil Boc nu este interesat de Preşedinţia României: Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu este interesat să candideze la Preşedinţia României, priorităţile sale fiind legate de Cluj-Napoca şi de conducerea asociaţiei de bloc, unde "competiţia e mai grea decât în multe părţi", conform Mediafax.
   
Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, răspunzând unei întrebări, că nu este interesat să fie candidatul PDL la alegerile prezidenţiale din 2014, deşi propunerea unora dintre colegii săi îl onorează.
   
"Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc, care mă interesează foarte mult şi am de luptat foarte mult şi serios", a spus primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.
   
El a mai spus că problemele oraşului Cluj-Napoca sunt prioritare pentru el în acest moment.
   
"Pe mine mă onorează foarte mult propunerile colegilor, dar priorităţile mele sunt legate de Primăria Cluj-Napoca şi, dacă e vorba de preşedinţie, să ştiţi că la asociaţia de bloc e mai grea competiţia decât în multe părţi", a glumit Emil Boc.
   
Emil Boc a însoţit-o, sâmbătă, la Sibiu, pe Elena Udrea, care le-a prezentat colegilor din organizaţia judeţeană a PDL Sibiu moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close