Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Numirea lui Ardelean era publicată în Monitorul Oficial la momentul discuţiei cu Geoană

Emil Boc: Numirea lui Ardelean era publicată în Monitorul Oficial la momentul discuţiei cu Geoană

Emil Boc: Numirea lui Ardelean era publicată în Monitorul Oficial la momentul discuţiei cu Geoană
Sursa foto: Emil Boc
17 Ian 2009   •   13:52

Grupurile parlamentare ale Partidului Democrat-Liberal, s-au reunit sâmbătă la Poiana Braşov. În cuvântul de deschidere, Emil Boc a ţinut să clarifice situaţia în urma căruia ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost demis. El a confirmat faptul că, în seara în care s-au făcut numirile pentru funcţiile de secretari de stat în cadrul ministerului, s-a consultat cu preşedintele PSD, Mircea Geoană.
În cadrul acelei convorbiri, Mircea Geoană i-a cerut să oprească numirile făcute. Emil Boc a spus că, în tot acest timp, a avut în vedere faptul că numirile au venit din partea Partidului Social Democrat, prin urmare întreaga criză internă a PSD-ului s-a răsfrânt nemeritat asupra Guvernului. Premierul a ţinut să precizeze că discuţia cu Mircea Geoană a avut loc într-un moment în care numirile erau deja publicate în Monitorul Oficial.

Emil Boc a reiterat faptul că PD-L va respecta protocolul încheiat cu PSD şi le-a cerut acestora să fie parteneri egali, să susţină împreună măsurile care vor fi luate şi, de asemenea, a cerut ca problemele interne ale partidelor să fie rezolvate în interiorul partidelor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close