Antena 3 CNN Politică Emil Boc: PDL a decis să voteze pentru ridicarea imunităţii deputatului Mihail Boldea

Emil Boc: PDL a decis să voteze pentru ridicarea imunităţii deputatului Mihail Boldea

Emil Boc: PDL a decis să voteze pentru ridicarea imunităţii deputatului Mihail Boldea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Mar 2012   •   12:15
Update 13.20 - PDL va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului independent Mihail Boldea, a anunţat, luni, preşedintele acestei formaţiuni politice, Emil Boc.

"Justiţia trebuie să-şi urmeze cursul, indiferent despre cine este vorba. PDL va da curs solicitării Ministerului Justiţiei, la cererea procurorilor, de ridicare a imunităţii deputatului Mihail Boldea", a declarat Boc, la finalul şedinţei BPN al partidului.




Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat luni, că în şedinţa coaliţiei s-a discutat despre solicitarea procurorilor DIICOT de percheziţie şi arestare în cazul deputatului independent Mihail Boldea, urmând ca marţi să se tranşeze acest aspect cel mai probabil prin vot, în Parlament, informează Agerpres.

"Am discutat doar faptul că, din câte am înţeles, a fost trimisă solicitarea de către Parchet pentru percheziţie şi arestare. Am informat coaliţia pe acest subiect, urmând ca mâine să se tranşeze, cel mai probabil, prin vot", a afirmat Emil Boc.

La rândul său, deputatul Sulfina Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, a declarat referitor la cazul Boldea că grupul democrat-liberal din Camera Deputaţilor va discuta acest subiect în reuniunea de luni, cu începere de la ora 15.00.

Luni, procurorii DIICOT i-au solicitat procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, să întreprindă demersurile necesare pentru ridicarea imunităţii deputatului Mihail Boldea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

La rândul său, procurorul general i-a transmis ministrului Justiţiei solicitarea procurorilor DIICOT de ridicare a imunităţii deputatului independent Mihail Boldea, după cum a anunţat Parchetul General printr-un comunicat.

Deputatul Boldea Mihail este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul UNPR, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT. Din grupare mai făceau parte un avocat şi un fost membru al Curţii de Arbitraj Galaţi.

×
Subiecte în articol: Emil Boc perchezitie arestare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close