Antena 3 CNN Politică Emil Boc: PSD să se decidă dacă sunt solidari cu coaliţia sau au trecut în opoziţie

Emil Boc: PSD să se decidă dacă sunt solidari cu coaliţia sau au trecut în opoziţie

Emil Boc: PSD să se decidă dacă sunt solidari cu coaliţia sau au trecut în opoziţie
Sursa foto: emil boc
25 Iul 2009   •   16:38

Deciziile de sâmbătă ale social-democraţilor referitoare la comisia de anchetă pentru ministrul Udrea au fost taxate de premierul Emil Boc. De la Bistriţa, unde se află în vizită, Boc le-a transmis acestora că trebuie să decidă dacă fac parte din coaliţia de guvernare sau au trecut în opoziţie.

Şeful Executivului acuză PSD de duplicitate. El s-a referit la faptul că social-democraţii susţin înfiinţarea unei comisii de anchetă în cazul Elenei Udrea, pentru a verifica modul în care au fost cheltuiţi banii ministerului Turismului.

?Eu observ că partenerii noştri de coaliţie, în loc să fie preocupaţi să rezolvăm adevăratele probleme cu care ne confruntăm, să avem legile educaţiei finalizate, deşi discutăm din luna aprilie, să avem legea salarizării unice terminată, să avem restructurarea agenţiilor finalizată, au alte preocupări decât cele pe care le-a stabilit Guvernul. Aşteptăm ca partenerii noştri să fie solidari cu Guvernul şi cu coaliţia din care fac parte, la putere, pentru ca aceste lucruri să fie lămurite, iar partenerii trebuie să se lămurească. Ori sunt la putere, ori sunt în opoziţie, pentru că duplicitatea aceasta nu poate continua? a declarat premierul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc coalitie Elena Udrea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close