Antena 3 CNN Politică Emil Boc: România are avantajul unei uşoare stabilităţi macroeconomice

Emil Boc: România are avantajul unei uşoare stabilităţi macroeconomice

Emil Boc: România are avantajul unei uşoare stabilităţi macroeconomice
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    08 Aug 2011   •   11:56

Primul ministru al României, Emil Boc, a declarat, luni dimineaţă, în urma şedinţei coaliţiei, că România are o uşoară stabilitate macroeconomică, ce îi conferă un avantaj în contextul instabilităţii economice de pe pieţele şi bursele europene şi americane.

Conform primului ministru, măsurile luate anul trecut au conferit stabilitate României, dar nu există loc pentru niciun fel de greşeală sau exces.

Situaţia salariilor bugetarilor trebuie tratată cu "echilibru şi prudenţă", susţine Emil Boc. Evitarea exceselor şi continuarea reformei sunt principalele obiective pentru a nu compromite stabilitatea României în această perioadă dificilă.

UDMR şi PDL au discutat, în cadrul şedinţei şi situaţia de la Ministerul Sănătăţii, primul ministru a declarat că nu s-au nominalizat posibilii înlocuitori ai ministrului demisionar, Cseke Attila.

Emil Boc i-a mulţumit fostului ministru al Sănătăţii pentru reforma iniţiată şi speră că aceasta va fi continuată de succesorul său, începând cu 19 august, data la care se încheie interimatul.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close