Antena 3 CNN Politică Emil Boc şi-a delegat o parte din atribuţii

Emil Boc şi-a delegat o parte din atribuţii

Emil Boc şi-a delegat o parte din atribuţii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Apr 2012   •   18:11

Preşedintele Senatului Vasile Blaga a fost împuternicit de Colegiul Director Naţional al PDL să preia o parte din atribuţiile preşedintelui PDL în calitatea sa de şef al campaniei PDL la alegerile locale.

"Practic Emil Boc a fost votat ca şi candidat al partidului la alegerile pentru Cluj-Napoca, iar Vasile Blaga a preluat atribuţiile operaţionale", au declarat pentru pesurse.ro unul din vicepreşedinţii PDL.

Decizia a fost luată vineri seară, la reuniunea conducerii partidului, când s-a stabilit ca Emil Boc să candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj.
   
"Boc va sta mai mult la Cluj, iar la Bucureşti trebuie să fie prezent meru cineva, care să se ocupe de organizaţii", au mai spus sursele citate.
   
Potrivit acestora, Vasile Blaga va avea drept de semnătură, va putea lua decizii de politică generală şi va coordona toate organizaţiile judeţene ale partidului în perioada campaniei electorale.
   
De asemenea, Blaga va organiza audio-conferinţele cu liderii judeţeni ai formaţiunii.
   
Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.
   
Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj alături de liderul filialei PDL, Daniel Buda, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, care şi-a anunţat şi el candidatura pentru un nou mandat la CJ.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close