Antena 3 CNN Politică Emil Boc şi Radu Mazăre - câştigătorii primăriilor Clujului şi Constanţei

Emil Boc şi Radu Mazăre - câştigătorii primăriilor Clujului şi Constanţei

Emil Boc şi Radu Mazăre - câştigătorii primăriilor Clujului şi Constanţei
01 Iun 2008   •   21:59

Preşedintele PD-L Emil Boc a câştigat alegerile la primăria Clujului. Potrivit exit-poll-ului realizat de Metro Media Transilvania, Emil Boc a obţinut încă o dată conducerea primăriei, cu 75,6% dintre voturi. El a fost urmat de candidatul UDMR Laszlo Attila care a obţinut doar 8,2% şi de cel de la PSD, Remus Lăpuşan, care a avut 5,3%. Tot din tabăra lui democrat-liberalului se află câştigătorul Consiliului Judeţean. Mai exact, Alin Tişe (PDL), finul lui Emil Boc, potrivit Mediafax, a câştigat cu 36,1%.

Victorie clară şi la Constanţa, pentru actualul primar. Radu Mazăre a obţinut 62,8% dintre sufragii, potrivit exit-poll-ului realizat de INSOMAR şi citat de Mediafax. Mazăre i-a surclasat astfel pe Victor Manea (PNL) şi pe Dorel Onaca (PDL), care au obţinut 14,1% şi, respectiv, 11,3% dintre voturi.

La Consiliul Local, PSD a obţinut 54,8% dintre sufragii, PDL - 18,7% şi PNL ? 14,2%. În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, social-democratul Nicuşor Constantinescu, actualul preşedinte, a obţinut 44,1% dintre voturi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Radu Mazare
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close