Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Singurul răspuns raţional la criză îl reprezintă investiţiile

Emil Boc: Singurul răspuns raţional la criză îl reprezintă investiţiile

Emil Boc: Singurul răspuns raţional la criză îl reprezintă investiţiile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Noi 2011   •   18:26
Investiţiile reprezintă, de departe, cel mai important şi mai sănătos răspuns la criză. Investiţiile aduc bani în economie, locuride muncă şi aduc mai multe resurse la bugetele locale şi central, conform premierului Emil Boc, transmite Agerpres.

Premierul a fost prezent la inaugurarea celei mai moderne fabrici de lactate din România, aproape de Braşov.

Boc a subliniat că investiţia aceasta vine într-un domeniu extrem de important pentru România, subliniind că obiectivul guvernului este să transforme România dintr-o ţară importatoare de produse alimentare într-o ţară exportatoare de produse alimentare.

„România, chiar şi în aceşti doi ani de criză, a alocat mai multe resurse financiare ca niciodată pentru investiţii, pentru că acesta este singurul răspuns raţional la criză. Nu populismul, ci doar măsurile care aduc locuri de muncă în economie”, a adăugat Boc.

Premierul a adăugat că bugetul pe anul 2012 va avea trei mari priorităţi: „investiţiile în locurile de muncă, investiţiile în locurile de muncă şi investiţiile în locuri de muncă. Este singura cale prin care să se consolideze creşterea economică pe care o avem anul acesta, în jur de 1,5%” a conchis Boc.



×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close