Antena 3 CNN Politică Emil Boc - sportiv, cântăreţ, muncitor, prim-ministru. Doar la popularitate mai are de recuperat

Emil Boc - sportiv, cântăreţ, muncitor, prim-ministru. Doar la popularitate mai are de recuperat

Emil Boc - sportiv, cântăreţ, muncitor, prim-ministru. Doar la popularitate mai are de recuperat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Iul 2011   •   10:30

A făcut demonstraţii de cosit, de jucat fotbal şi de cântat. A încercat să devină popular pe scenă, alături de cântăreţe şi să pară un adevărat sportiv pe terenul de fotbal. Este vorba despre premierul Emil Boc, care s-a dat în spectacol, la propriu, de nenumărate ori pentru a câştiga simpatia românilor.

Emil Boc a ţinut întotdeuna morţiş să le arate românilor că se pricepe la orice. A arătat că îi plac muncile câmpului şi pentru asta a făcut mai multe demonstraţii de cosit, în vizitele sale prin ţară. În vara anului 2009, la Caraş Severin şi la Feteşti a luat coasa din mâna unor ţărani şi a trecut la teabă pe marginea şoselei. Premierul a spus ca ştie să cosească de la 14 ani, când l-a învăţat tatăl său.

Emil Boc şi-a etalat şi calităţile artistice. Anul trecut, la Gura Humorului, a cioplit un trunchi de copac cu un topor, dând asigurări că a lucrat şi cu topoare mai mari. Radu Berceanu, ministru pe atunci , glumea spunând că imaginile vor fi folosite ca ilustraţii pentru subiectul tăierii pensiilor şi salariilor.

Şi de la cioplit, la cântat a fost numai un pas. La o serbare câmpenească în judeţul Argeş, şeful guvernului nu a ezitat să urce pe scenă, şi să cânte împreună de Maria Dragomiroiu. 

Anul acesta, Emil Boc şi-a arătat şi talentul de sportiv. El a demonstrat că se pricepe la ping-pong, cu ocazia unei vizite la Câmpina, unde a inaugurat un bazin de înot.

Premierul ne-a încântat şi cu ocazia Paştelui de anul trecut. El a petrecut sărbătorile în localitatea natală, Răchiţele. Tatăl lui Emil Boc a hotărât să schimbe un pic tradiţia românilor care ciocnesc ouă şi a spart în glumă, un ou roşu în capul fiului său.

Pe cât de popular încearcă să fie, pe atât este de criticat de români. În timp ce inspecta lucrările la centura ocolitoare a oraşului Cluj-Napoca, acum aproape o lună, un şofer l-a apostrofat pentru situaţia în care se află ţara.

Şeful Guvernului susţine în continuare că tăierea salariilor şi pensiilor a fost cea mai bună decizie luată de Executiv. Oamenii însă nu mai cred în discursurile premierului.

 


×
Subiecte în articol: Emil Boc premier microfon Paste
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close