Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Toţi turiştii vor putea folosi, din luna iulie, centura ocolitoare Constanţa

Emil Boc: Toţi turiştii vor putea folosi, din luna iulie, centura ocolitoare Constanţa

Emil Boc: Toţi turiştii vor putea folosi, din luna iulie, centura ocolitoare Constanţa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Apr 2011   •   08:34
Premierul Emil Boc i-a spus primarului din Constanţa, Radu Mazăre, că din luna iulie toţi turiştii care vin pe litoral vor putea folosi şoseaua de centură a municipiului, conform Mediafax.

Astfel, aceştia vor putea să folosească centura municipiului Constanţa pentru a ajunge direct în staţiunile din sudul litoralului, fără să mai îngreuneze traficul din Constanţa. "Este o prioritate majoră pentru noi ca municipul să fie ferit de aglomeraţia specifică verii, iar românii să vină la mare sau plece, după ce se simt bine pe litoral, liniştiţi spre casă”, a declarat Emil Boc.

Premierul a adăugat că din această toamnă toate camioanele vor putea ocoli municipiul Constanţa folosind aceeaşi centură. "În urma reevaluãrii programelor de infrastructură rutierã, care vizeazã direct municipiul Constanţa, putem spunem că începând cu toamna acestui an veţi scăpa de coşmarul traficului greu din municipiu, odată ce se va da în circulaţie partea de centurã ocolitoare”, i-a transmis Emil Boc primarului Radu Mazăre.

Emil Boc a asistat la semnarea, de cãtre ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a unui contract de 16,9 milioane de lei pentru construcţia unei parcări supraetajate în zona Spitalului Judeţean.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Radu Mazare
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close