Antena 3 CNN Politică Emoţiile lui Flutur: Haideţi, dragi colegi, să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele PNL...PDL

Emoţiile lui Flutur: Haideţi, dragi colegi, să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele PNL...PDL

Emoţiile lui Flutur: Haideţi, dragi colegi, să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele PNL...PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   15:11

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a  PDL, că Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru momentul de faţă pentru partid, el solicitându-le colegilor să-l voteze pe Blaga drept preşedinte al PNL,cerinţă pe care a corijat-o imediat.
   
"Am fost camarad de luptă cu Vasile Blaga când am construit Alianţa Dreptate şi Adevăr -  adevărata alianţă - alături de Teodor Stolojan şi de Traian Bsăescu şi le mulţumesc. Am făcut parte din Guvernul aderării României la UE. Am înfiinţat PDL. Haideţi, dragi colegi, astăzi să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele PNL...Partidului Democrat Liberal pentru construcţia dreptei adevărate din România", a spus Flutur, el luând cuvântul în calitate de susţinător al moţiunii lui Vasile Blaga.
   
Flutur a corectat imediat eroarea din discurs.

Citeşte şi: Emoţiile lui Vasile Blaga: Obiectivul este câştigarea alegerilor din 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos!
   
Secretarul general al PDL a susţinut, pe de altă parte, că partidul pe care Vasile Blaga îl va conduce în viitor există patru mari provocări, legate de identificarea PDL cu principalul partid de opoziţie, de reconstrucţia dreptei în jurul PDL, de generarea soluţiilor şi punerea lor în aplicare.
   
"Opoziţia trebuie să fie fermă, permanentă, agresivă, fără compromisuri. Opoziţia trebuie să fie suficient de scurtă ca să nu demobilizeze partidul, dar suficient de lungă ca să clarifice caracterele şi personalităţile şi să limpezească apele din PDL", a spus Flutur.
   
Flutur a mai spus că Vasile Blaga şi-a asumat răspunderea de a fi preşedinte al PDL acum şase luni şi nu este drept să nu beneficieze de un mandat întreg, având în vedere faptul că a dovedit capacitate de echipă, e un bun organizator şi un strateg confirmat.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close