Antena 3 CNN Politică Epistolă PNL către Boc: Liberalii cer remaniere pentru Berceanu după modelul Nica

Epistolă PNL către Boc: Liberalii cer remaniere pentru Berceanu după modelul Nica

Epistolă PNL către Boc: Liberalii cer remaniere pentru Berceanu după modelul Nica
Sursa foto: Radu Berceanu
29 Sep 2009   •   10:47

Viceliderul deputaţilor liberali, Eugen Nicolăescu, i-a adresat premierului Emil Boc, marţi, o scrisoare în care îi cere demiterea, în 24 de ore, a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, pr fondul accidentelor feroviare din utlima perioadă. Liberalii au anunţat de ieri că cer public demiterea lui Berceanu şi că vor trimite o scrisoare premierului în acest sens.
Invocând argumentele aduse de către premierul Boc la revocarea ministrului de Interne, Dan Nica, legate de siguranţa cetăţeanului, Nicolaescu susţine că accidentele feroviare recente pun în pericol securitatea românilor în aceeaşi măsură, motiv pentru care este necesară demiterea ministrului de resort.
"Pentru fapte precum: atentat la siguranţa cetăţeanului ca urmare a recentelor, dar repetatelor incidente de pe calea ferată sau modul defectuos în care sunt gestionate problemele infrastructurii din România, este normal, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul ministrului Dan Nica, să fie sancţionat pe calea remanierii guvernamentale şi ministrul Radu Berceanu", se arată în scrisoare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close