Eșec total pentru tandemul Blaga-Gorghiu. Cum au ratat foștii co-președinți să-i întindă covorul roșu lui Ilie Bolojan spre șefia PNL

22 Apr 2017   •   21:11
 Eșec total pentru tandemul Blaga-Gorghiu. Cum au ratat foștii co-președinți să-i întindă covorul roșu lui Ilie Bolojan spre șefia PNL

Vineri, la Cluj, fosta conducere a PNL, Vasile Blaga - Alina Gorghiu, a încercat coalizarea filialelor din Ardeal în jurul lui Ilie Bolojan. Într-o sală a hotelului Napoca s-au purtat discuții privind viitorul PNL. Din păcate pentru tabăra foștilor copreședinți, întâlnirea a fost un fiasco total. Bolojan a refuzat să dea un răspuns, Cătălin Predoiu a refuzat să se retragă și să intre în echipa creată în jurul lui Blaga, scrie stiripersurse.ro.

Mai mult de atât, în două postări succesive pe facebook, fostul candidat la primăria București ne anunță că merge mai departe. Predoiu spune: ” Retragerea mea - fake news! Candidatura mea - știre corectă! Dincolo de aceste "jocuri de campanie", pun și eu o întrebare: daca n-am șanse reale, de ce vor, totuși, unii, să mă retrag?! Propunere: hai să ne vedem fiecare de moțiunile noastre și de opoziție la PSD !”.

Blaga-Gorghiu au sperat că îl vor convinge pe Cătălin Predoiu să se retragă și astfel să încerce să ducă susținătorii acestuia în spatele lui Bolojan. Nucleul care îl sprijină pe primarul Oradiei este destul de mic la această oră. Ardealul este divizat și nici nu s-a reușit ieri unificarea dorită. Fosta conducere PNL se poate baza doar pe filialele Arad, Bihor, Satu Mare, Bistrița, Alba, Brașov. Cea mai puternică filială din Ardeal, Clujul, nu s-a exprimat până la această oră. De altfel, primarul Emil Boc nici nu a venit la întâlnirea organizată.

x close