Antena 3 CNN Politică Este ziua marilor decizii în PSD. Liderii social-democrați se reunesc în Comitetul Executiv pentru a evalua activitatea Guvernului

Este ziua marilor decizii în PSD. Liderii social-democrați se reunesc în Comitetul Executiv pentru a evalua activitatea Guvernului

Este ziua marilor decizii în PSD. Liderii social-democrați se reunesc în Comitetul Executiv pentru a evalua activitatea Guvernului
de S.T.    |    29 Sep 2017   •   11:08

Este ziua marilor decizii în PSD. Fiecare ministru din Guvernul Tudose va fi evaluat de liderii PSD şi de Darius Vâlcov, acelaşi om care a dus la schimbarea Guvernului Grindeanu.

Liviu Dragnea a dat de înţeles că actualul guvern a făcut treabă mai bună. Cu toate acestea, destul de mulţi miniştri sunt luaţi la rost săptămânal de premier.

La şedinţa de la Suceviţa, potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea, ar urma să fie discutate şi deciziile luate marţi de Comisia de buget-finanţe a Senatului, condusă de Eugen Teodorovici, şi contestate de PSD.

Senatorii din Comisia de buget-finanţe au aprobat un amendament conform căruia plata defalcată a TVA va fi obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat şi firmele aflate în relaţii contractuale cu statul, pentru celelalte firme sistemul fiind opţional din 2018 şi obligatoriu doar din 2019, dacă se va dovedi funcţional.

De asemenea, Comisia a decis eliminarea majorării accizei la carburanţi. 

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD care are loc la Suceviţa ar urma să fie discutată şi atitudinea lui Tudorel Toader.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close