Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare: „Când ești în funcția de ministru nu e nimic care să te oprească din a schimba lucrurile”

Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare: „Când ești în funcția de ministru nu e nimic care să te oprească din a schimba lucrurile”

Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare: „Când ești în funcția de ministru nu e nimic care să te oprească din a schimba lucrurile”
09 Iun 2017   •   17:31

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici a spus în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, ce ar putea fi de reproșat respectării programului de guvernare.

„Atunci când ești în funcția de ministru nu e nimic care să te oprească din a schimba lucrurile așa cum e normal să o faci pentru țara ta, mai ales dacă ai un sprijin din partea primului ministru. Este obligatoriu să respectăm programul de guvernare, dar nu te oprește nimeni ca ministru să ai și propria ta viziune”, a precizat Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor.

„Am avut discuții cu primari care se plâng de blocaj și la nivel local, pe care statul român îl crează în mod frecvent. Dar sunt lucruri care se pot face foarte simplu, fără costuri”, a mai precizat Teodorovici.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că Nicolae Bănicioiu şi Eugen Teodorovici pot fi oricând miniştri, din punctul său de vedere, într-un Guvern PSD, el menţionând că cei doi sunt oameni pe care îi apreciază foarte mult şi că au fost miniştri foarte buni.

Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close