Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Cîțu: Își va da seama că a fost subiectul unei glume proaste

Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Cîțu: Își va da seama că a fost subiectul unei glume proaste

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a declarat că Florin Cîțu, premierul desemnat al PNL, este "subiectul unei glume proaste sau al unei farse cinice pusă la cale de însuși regele, pe numele său Iohannis, a cărui miză nu a fost nicicând "Cîțu desemat", ci "guvernul meu 2 picat".

Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Cîțu: Își va da seama că a fost subiectul unei glume proaste
Sursa foto: foto: captura Antena 3
02 Mar 2020   •   23:21

"Din seria PNL-isme și AntiRomânisme - Fake news 7: "Mandatul meu este formarea unei majorități parlamentare"

Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai DEMIS din țară?

Cîțu, copilul rebel al penelismului, ne anunță zglobiu și naiv cum de astăzi el începe negocierile pentru a forma o majoritate parlamentară care să-i dea votul de învestitură. Și ne pune pe masă niște cărți de joc cu dame și valeți de CABINET, care mai de care mai valoros profesional și uman.

Țeapă!

Cîțu joacă la CACEALMA, căci ce să vezi? Merge pe aceeași mână necâștigătoare, cu aceleași dame și aceiași valeți de PICĂ, ce se iau la întrecere când vine vorba de numărul respingerilor în comisiile parlamentare ori de incompetența profesională dovedită și cu AS-ul din mâneca lui Orban lipsă.

E trist să te gândesti că va veni acel moment al maturizării, când împătimitul jucător Cîțu își va da seama că a fost subiectul unei glume proaste sau al unei farse cinice pusă la cale de însuși regele, pe numele său Iohannis, a cărui miză nu a fost nicicând "Cîțu desemat", ci "guvernul meu 2 picat", a scris Teodorovici pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close