Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, înainte de CEx: "Am spus clar că nu demisionez. În viață îmi place concurența și competiția. Niciodată nu am cedat"

Eugen Teodorovici, înainte de CEx: "Am spus clar că nu demisionez. În viață îmi place concurența și competiția. Niciodată nu am cedat"

Eugen Teodorovici, înainte de CEx: "Am spus clar că nu demisionez. În viață îmi place concurența și competiția. Niciodată nu am cedat"
26 Noi 2019   •   18:33

Eugen Teodorovici a spus, înaintea ședinței Comitetului Executiv, că nu are de gând să-și dea demisia.

"Am spus-o clar că nu demisionez. În viață îmi place concurența și competiția. Nu vreau să-mi dau demisia pentru că sunt votat de un număr important de colegi din Congres și cred că ar fi fost lipsă de respect pentru acest vot. Eu niciodată nu am cedat în competiții și cred că e un bun exemplu dat de noi, de cei din PSD, față de întreaga țară că ne respectăm statutul". 

"Congres trebuie făcut cât mai repede, dar ținându-se cont de niște etape ce trebuie parcurse. Ținând cont de la ceea ce înseamnă, la nivel local, o discuție, conferințe, toți pașii necesari pentru a pregăti un congres, inclusiv poate modificări de statut. Poate sunt elemente care trebuie aduse ca modificare pentru că lumea asta așteaptă. Cum spuneam, un cod de conduită, de integritate, criterii foarte clare pentru ca cei care vor să ajungă în funcții de conducere.. să înțeleagă că e nevoie de oameni care să aibă la bază o pregătire temeinică”, a mai spus Teodorovici. 

×
Subiecte în articol: CEx viorica dancila demisia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close