Antena 3 Politică Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD

Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD

30 Aug 2016   •   18:00
Eugen Teodorovici, lămuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a declarat marţi că nu a discutat posibilitatea înscrierii sale în Partidul România Unită, arătând că el rămâne în PSD şi va candida la alegerile parlamentare pe listele formaţiunii.

"Nu sunt (membru PRU - n.r.). Sunt membru al PSD şi datorită PSD am ajuns şi ministrul Finanţelor şi al Fondurilor Europene şi am de gând să merg mai departe în aceeaşi luptă a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fără niciun fel de discuţie", a susţinut Teodorovici, întrebat dacă se înscrie în Partidul România Unită, scrie Agerpres.

El a precizat că nu a avut nicio discuţie cu Victor Ponta privind înscrierea în PRU.

"Nici măcar discuţii nu au fost şi nu cred că şi-ar pune cineva problema ca eu să plec din PSD", a adăugat deputatul social-democrat.

Teodorovici a susţinut că PSD nu este slăbit în urma plecării mai multor parlamentari la PRU, arătând că el se va regăsi pe listele parlamentare ale social-democraţilor.

"Va fi o discuţie la nivelul judeţului şi, ulterior, la nivel central şi eu sper să fiu (pe listele parlamentare ale PSD - n.r.). (...) Eu cred că voi fi pe listele PSD", a spus senatorul.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici PRU PSD

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close