x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Eugen Teodorovici: Nu are logică să impozitezi cifra de afaceri în România

de 14 Iul 2017   •   16:22
Eugen Teodorovici: Nu are logică să impozitezi cifra de afaceri în România 72
Foto: gov.ro

Consilierul onorific al premierului Eugen Teodorovici a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre președintele PSD, Liviu Dragnea, care l-a contrazis pe premierul Mihai Tudose în ceea ce privește impozitul pe cifra de afaceri.

După ce premierul Mihai Tudose a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, Dragnea a declarat că nu se renunță la această taxă.

„E bine să fie o astfel de discuție, era bine ca acea discuție să fie făcută înainte de a fi făcută publică. Una e discuția la nivelul oamenilor politici și o altă abordare trebuie să fie la nivelul Guvernului”, a spus Eugen Teodorovici.

„În alte țări europene, pentru acest argument de a impozita marile companii, nu vii să impozitezi cifra de afaceri. Sunt alte prevederi legale care trabue schimbate”, a mai explicat Teodorovici

Întrebat dacă este un conflict între Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Teodorovici  spune că „nu aș merge în direcția aceasta, nu este niciun fel de conflict. Idiferent din partea cui vine o idee bună, trebuie analizată”.

„Să impozitezi cifra de afaceri în România nu are logică”, mai este de părere Teodorovici.

sati