Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici: 'Unde alții nu știu, nu pot sau nu vor, ne asumăm noi'

Eugen Teodorovici: 'Unde alții nu știu, nu pot sau nu vor, ne asumăm noi'

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anunțat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că ordonanța pentru amânarea plății ratelor la credite a fost modificată în plenul Senatului, pentru a venit în ajutorul românilor și a mediului de afaceri.

Eugen Teodorovici: 'Unde alții nu știu, nu pot sau nu vor, ne asumăm noi'
Sursa foto: Facebook / Eugen Teodorovici
31 Mar 2020   •   21:07

"Începem să reparăm greșelile Ordonanței nr. 37/2020, care prevede amânarea plății ratelor la credite și care a fost aprobată ieri de Guvernul Orban‼️

Astăzi, în Plenul Senatului, din 130 de senatori prezenți, au fost 86 de voturi pentru, 27 împotrivă și 17 abțineri pentru modificările așteptate de români și de mediul de afaceri!

Continuăm să ne îndeplinim misiunea pentru care am fost votați de români, prin măsuri și acțiuni concrete și care vor da o gură de oxigen celor loviți de această pandemie necruțătoare.

Unde alții nu știu, nu pot sau chiar nu vor, ne asumăm noi această responsabilitate de a face lucrurile așa cum este corect‼️ ... căci asta trebuie să fie misiunea unor oameni de stat adevărați: să facă bine oricând, dar mai ales, când este criză și românii au nevoie de sprijin", a scris senatorul PSD pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close