Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, veste-bombă: "Îmi anunţ candidatura în mod oficial"

Eugen Teodorovici, veste-bombă: "Îmi anunţ candidatura în mod oficial"

Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Eugen Teodorovici, veste-bombă: "Îmi anunţ candidatura în mod oficial"
Sursa foto: Facebook / Eugen Teodorovici
12 Iul 2020   •   20:00

”Îmi anunţ candidatura în mod oficial pentru funcţia de preşedinte al PSD”, a anunţat, duminică, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă. 

”Îmi depun candidatura în mod personal pentru funcția de președinte, pentru că astăzi statutul, după cum știți, nu prevede o altă formă de competiție internă, iar în situația în care acest lucru se va schimba, categoric voi avea și eu o echipă pe formula pe care CEX-ul o va decide, astfel încât să fie o echipă cu oameni care vor o schimbare, nu doar pentru partid, ci și pentru țară”, a spus Teodorovici.
 

Teodorovici vrea să ofere o alternativă la ceea ce ”este astăzi PSD”

”Nu este o luptă între mine și alt coleg din partid, nu este competiția mea. Eu vreau să ofer doar o alternativă la ceea ce astăzi este PSD, conducerea sa, pentru că este despre România, este despre PSD, nu despre Teodorovici, nu despre Ciolacu, nu despre competiția între cei doi”, a mai spus Eugen Teodorovici, duminică, în curtea sediului central al PSD.

”PSD nu poate şi nu trebuie să continue în acest mod”

”Nu poţi sta nouă luni în opoziţie şi să nu faci opoziţie, nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD. Conducerea de azi a PSD a folosit cele nouă luni de opoziţie ca să stea degeaba”, a mai spus Eugen Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici candidatura presedinte
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close