Antena 3 CNN Politică Eugen Tomac, noua marionetă a lui Băsescu, a jefuit statul român. Ilegalităţile au fost demascate de Curtea de Conturi

Eugen Tomac, noua marionetă a lui Băsescu, a jefuit statul român. Ilegalităţile au fost demascate de Curtea de Conturi

de S.T.    |    30 Iul 2013   •   23:23

Eugen Tomac, noua marionetă a lui Traian Băsescu, a ocupat funcţii extrem de importante. În calitate de şef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a cheltuit ilegal milioane de lei.

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, a profitat cât de mult a putut de funcţia pe care a deţinut-o.

Departamentul Românilor de Pretutindeni a acordat, ilegal, între 2010 și 2011, premii în valoare de 448.200 de lei, unui număr de 58 de membri ai comunităţilor româneşti, în condiţiile în care aceştia trebuiau să primeasă doar distincţii.

Rapoartele Curţii de Conturi a României arată că Eugen Tomac a acordat, în perioada 2010-2011, contracte substanţiale firmelor cu afinităţi faţă de PDL, precum şi mai multor societăţi din Republica Moldova.

Mihai Gâdea, realizator al emisiunii "Sinteza Zilei", a prezentat în ediţia de marţi cum a prejudiciat Eugen Tomac statul român.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

×
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close