Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș la Bruxelles. Europarlamentar român acuzat de sabotaj. Reacția lui Liviu Dragnea

Scandal uriaș la Bruxelles. Europarlamentar român acuzat de sabotaj. Reacția lui Liviu Dragnea

Scandal uriaș la Bruxelles. Europarlamentar român acuzat de sabotaj. Reacția lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
13 Iul 2017   •   16:42

Scandal uriaş după vizita la Bruxelles a premierului Mihai Tudose. O deplasare cu rezultate foarte bune, dar care a fost sabotată chiar de români, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaraţii făcute de eurodeputatul PMP Siefried Mureşan, purtător de cuvânt al PPE.

Președintele PSD avertizează că nu are de gând să mai stea cu mâinile în sân şi că se lucrează la plângeri către instituţii abilitate.

„De data asta nu o să stau fără să reacţionez, se lucrează, se lucrează serios la documente şi vor fi, într-adevăr, sesizate instituţiile statului, pentru că se face mult prea mult rău. Vorbeam în seara asta cu premierul Tudose şi era pe de-o parte mulţumit pentru că a avut întâlniri bune la Bruxelles, chiar foarte bune, dar pe de altă parte era mâhnit şi era firesc să fie mâhnit pentru că, chiar în timpul în care avea întâlniri, un europarlamentar de acolo dădea interviuri foarte urâte, denigratoare la adresa Guvernului, la adresa României, iar aşa ceva să ştiţi că nu face nimeni, nicăieri. L-am rugat pe premier sa treaca peste asta, să înțeleagă ca este o perioada peste care eu sper ca vom trece, pentru ca in nicio tara acest tip de atitudine a unor institutii nu a durat foarte mult, nu a durat. La un moment se inchide aceasta atitudine, cei care au gresit in acele perioade au platit si au platit dur si tara respectiva a revenit la normalitate”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult, plecat în Israel, Liviu Dragnea spune că PSD nu va asista pasiv la atacurile la care sunt supuşi liderii partidului, referindu-se la acuzaţiile făcute de Gabriela Firea că este filată şi că ar urma să fie următoarea ţintă a unei campanii de presă. 

Dragnea spune că a vrut pace cu sistemul, nominalizându-l pe preşedintele Iohannis şi „toate instituţiile statului”, lucru care ar fi fost interpretat ca o slăbiciune.

Liviu Dragnea spune că, deocamdată, nu se pune problema unui război „dar că va fi ca înainte de pace”.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Liviu Dragnea
Parteneri
Tânăr împuşcat de poliţişti, la Văculeşti în Botoşani
x close