Antena 3 CNN Politică Europarlamentarul Cătălin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Este cea mai proastă perioadă a PSD”

Europarlamentarul Cătălin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Este cea mai proastă perioadă a PSD”

Europarlamentarul Cătălin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Este cea mai proastă perioadă a PSD”
Sursa foto: Foto: Facebook/Catalin Ivan
13 Iul 2017   •   12:39

Europarlamentarul Cătălin Ivan trage un semnal de alarmă cu ceea ce se întâmplă în PSD. Politicianul nu uită să îl atace din nou pe Liviu Dragnea.  

„Este cea mai proastă perioadă a PSD, nu numai din ceea ce îmi amintesc din cei 14 ani de activitate, ci de când s-a înființat acest partid”, a declarat Cătălin Ivan pentru PSNews.

„PSD a fost considerat până recent un partid serios, cu o direcție clară, cu proiecte concrete, care întotsdeauna asigurat stabilitate și creștere economică și toate obiectivele pe care ni le-am propus în acele perioade le-am și atins. În șase luni de când suntem la guvernare, cu Liviu Dragnea și președinte de partid și premier din umbră, ca să zic așa, trecem dintr-o aventură în alta. Nu mai știm care sunt proiectele, ce se mai face și ce nu se mai face, ne demitem propriul guvern. Există o agendă ascunsă pe care doar Liviu Dragnea o știe și nu asta au votat românii în decembrie 2016”, mai spune europarlamentarul.

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close