Antena 3 CNN Politică Evaluarea Guvernului Tudose, după prima săptămână. Dragnea convoacă şedinţa coaliţiei

Evaluarea Guvernului Tudose, după prima săptămână. Dragnea convoacă şedinţa coaliţiei

Evaluarea Guvernului Tudose, după prima săptămână. Dragnea convoacă şedinţa coaliţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook
de M.Z.    |    06 Iul 2017   •   19:17

Concluziile primei săptămâni de guvernare, dar şi calendarul pentru perioada următoare vor fi discutate luni, în cadrul unei şedinţe a coaliţiei, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. 

"Luni vom avea o coaliţie în care va fi invitat primul ministru şi o serie de membri din Cabinet, pe care îi va hotărî dl. Tudose, şi vom discuta după prima săptămână de guvernare care sunt concluziile lor şi care este calendarul de acţiuni pentru perioada următoare", a declarat Dragnea, joi, la Palatul Parlamentului. 

El a menţionat că reuniunea va avea loc în prima parte a zilei. 

În ceea ce priveşte decizia Guvernului de a bloca angajările din administraţia centrală, Dragnea consideră că în acest domeniu "s-a scăpat robinetul". 

"Da, pentru că s-au făcut foarte multe angajări, în condiţiile în care noi stabilisem, ca decizie strategică la începutul guvernării, în ianuarie, că vor avea loc diminuări de cheltuieli de 10% din toată natura cheltuielilor publice. Şi se pare că s-a scăpat robinetul la angajări în administraţia centrală şi nu e în regulă", a spus liderul PSD. 

Potrivit acestuia, situaţia nu este la fel şi în administraţia locală. "În opinia mea, în administraţia locală nu este cazul, ei vor avea libertate în limitele bugetare pe care le au. Administraţia centrală este cu totul şi cu totul altceva", a arătat Dragnea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mihai tudose
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close