Antena 3 CNN Politică Exces de Putere: Alin Cocoş a cumpărat un teren în Centrul Vechi din Bucureşti, unde ar vrea să construiască un club

Exces de Putere: Alin Cocoş a cumpărat un teren în Centrul Vechi din Bucureşti, unde ar vrea să construiască un club

Exces de Putere: Alin Cocoş a cumpărat un teren în Centrul Vechi din Bucureşti, unde ar vrea să construiască un club
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Mar 2012   •   15:25

Fiul Elenei Udrea şi al lui Dorin Cocoş a cumpărat un teren în centrul vechi al Capitalei unde vrea să deschidă un club de noapte şi un magazin. Până să ajungă în proprietatea lui, terenul a trecut pe la intermediari. Încrengătura a fost prezentată de Oana Stancu în emisiunea Exces de putere.

Primul teren, situat în centrul vechi al Capitalei, a fost retrocedat in 2008 unor batrâni, reprezentanţi în instanţă de avocatul Lucia Cherecheş.

Lucia Cherecheş a cumparat oi un al doilea teren, situat lânga primul. A platit peste doua milioane de euro, din care aproape jumatate cash.

Proprietar peste cele doua terenuri, avocatul vinde imobilul fiului lui Dorin Cocoş şi unui asociat al acestuia cu un preţ de trei ori mai mic.

Presa a scris în mai multe rânduri despre afacerile imobiliare ale familiei Cherecheş. În proprietatea lor se afla case, terenuri, apartamente şi spaţii comerciale în centrul capitalei şi în împrejurimi.



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close