Antena 3 CNN Politică Exces de Putere: Documentele care arată cum a fost deturnată România

Exces de Putere: Documentele care arată cum a fost deturnată România

19 Iun 2015   •   22:23

Oana Stancu a prezentat în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Exces de putere", în exclusivitate, documentele care au detrunat România în urmă cu trei ani, documentele unui abuz în serviciu fără precedent.

Începând din această săptămână ele se află în mâna procurorilor.

Procurorii Parchetului General au ridicat de la sediul Curţii Constituţionale toate documentele referitoare la referendumul din 29 Iulie 2012.

Potrivit documentelor pe care procurorii le deţin şi informaţiilor pe care Oana Stancu le-a prezentat, documentele pe care procurorii le-au obţinut sunt mult mai "puternice" decât erata.

Procurorii investighează modul în care judecătorii Curţii Constituţionale au emis o decizie privind organizarea referendumului pentru demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu din 2012. După publicarea documentului, a fost adăugată o erată în care se menţiona că numărul de persoane cu drept de vot este de peste 18 milioane, ceea ce a permis întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni. 


×
Subiecte în articol: exces de putere cu oana stancu si adrian ursu Augustin Zegrean referendum

Un judecător din Argeș și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit. Devenise cunoscut după ce a participat la Masterchef

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close