Antena 3 CNN Politică Exces de Putere. Moţiune şi dosar. Ponta rezistă?

Exces de Putere. Moţiune şi dosar. Ponta rezistă?

Exces de Putere. Moţiune şi dosar. Ponta rezistă?
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Iun 2015   •   22:51

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", mai multe momente în care preşedintele Klaus Iohannis a recunoscut public că îşi doreşte să aibă un guvern propriu şi personal, pe care să îl conducă după bunul plac. 

 
Pe fond, premierul Victor Ponta se confruntă cu o lovitură puternică, odată cu punerea sub urmărirea penală pentru 19 presupuse infracţiuni.
 
În context, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a explicat că Victor Ponta nu are de ce să îşi dea demisia din funcţia de premier. 
 
"Eu consider că Victor Ponta, ca premier legitim, nu trebuie să îşi dea demisia. Acum vorbesc într-o altă realitate politică şi un alt context politic. România are nevoie de stabilitate. Guvernul este legitim, regimul este legitim. Nu vreau să îmi treacă prin cap faptul că votul românilor poate fi înlocuit cu dosare. De aceea am spus că eu cred în justiţie, în dreptate."
 
În schimb, liberalul Claudiu Săftoiu a explicat că un guvern PNL va produce surprize pozitive majore. 
 
"Guvernul PNL va fi un guvern surprinzător de bun, întâi de toate prin oamenii pe care îi vom pune. Doamna Plumb, nu mai creaţi această imagine că doar dvs. sunteţi perfecţi. Nu speriaţi lumea degeaba. Nu există instabilitate. Dacă îi dă Dumnezeu lui Victor Ponta mintea de pe urmă, îşi dă demisia în acest weekend. Dacă nu îşi dă demisia, rămânem cu povara Victor Ponta pe cap."
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close