Antena 3 CNN Politică Exces de putere. Politicieni modeşti în declaraţiile de avere, dar cu părinţi bogaţi. Vezi exemple

Exces de putere. Politicieni modeşti în declaraţiile de avere, dar cu părinţi bogaţi. Vezi exemple

Exces de putere. Politicieni modeşti în declaraţiile de avere, dar cu părinţi bogaţi. Vezi exemple
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Aug 2011   •   21:44
Politicienii români sunt veşnic inventivi, iar părinţii acestora par să fie din ce în ce mai prosperi. Prosperitatea unora se măsoară în vile pe care le urmăresc atent cum cresc.

Două exemplu în acest sens, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi un alt salariat al statului, PDL-istul Marcel Hoară, au fost prezentate în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

Preşedintele deputaţilor, Roberta Anastase, modestă în declaraţia de avere, are grijă de vila mamei sale, aşa cum figurează în acte, ridicată la Mogoşoaia. A angajat un paznic acolo, iar acesta spune că Anastase merge în control la fiecare sfârşit de săptămână.

Deşi oamenii din zonă spun că o văd des pe acolo, Roberta Anastase susţine contrariul.

"Deci vă spun că eu nu am nicio legătură cu subiectul ăsta. Nu am fost acolo, nu mă interesează, nu ştiu. Nu am trecut pe acolo, vă dau cuvântul meu", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
 

Un alt salariat al statului este şi Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale. Muncitorii care construiesc vila familiei sale spun că el se va muta în curând la Snagov. Sâmbătă, a fost să vadă stadiul lucrărilor. Zice că terenul e al mamei şi vila va fi ridicată exclusiv cu banii ei. Şi tot de la mamă mai împrumută şi el bani când criza devine mai aspră.

Şi tot mama lui Hoară va fi, în curând, fericita proprietară a unui heleşteu pe care a început deja să-l amenajeze.
 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close