Antena 3 CNN Politică Exces de putere. Slăbiciunea neștiută a premierului Mihai Tudose

Exces de putere. Slăbiciunea neștiută a premierului Mihai Tudose

Exces de putere. Slăbiciunea neștiută a premierului Mihai Tudose
17 Noi 2017   •   21:24

O informație a provocat valuri în spațiul public, în momentul în care Mihai Tudose a fost investit în funcția de premier al României, faptul că soția era asistent manager la o societate.

Cifra de afaceri a societății a crescut chiar din momentul în care Mihai Tudose a devenit ministru al Economiei. După mai multe luni, o vulnerabilitate vinw tot din familia premierului. Apar informații legate de firma fiicei acestuia. 

Fiica premierului trădează vulnerabilitatea lui Mihai Tudose în fata unor posibile anchete. Când presa a descoperit că soția premierului lucrează la o firmă a cărei cifră de afaceri a explodat din contracte cu statul, în timp ce Tudose a devenit ministru al Economiei, premierul s-a jurat că nu are nicio legătură cu firma cu pricina pentru că altfel, dacă avea, își scotea soția imediat de acolo. Care soție și așa e doar o secretară. Numai că, firma fiicei de data aceasta, trădează adevărul: asociatul fetei este angajatorul firmei mamei, deci nici pe departe un străin pentru familia Tudose. 

×
Subiecte în articol: Exces de putere mihai tudose fiica firma
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close