Antena 3 CNN Politică Excluderea lui Sever Voinescu din PDL se va discuta joi

Excluderea lui Sever Voinescu din PDL se va discuta joi

Excluderea lui Sever Voinescu din PDL se va discuta joi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Ian 2013   •   10:08

Posibila excludere a lui Sever Voinescu din PDL va fi discutată joi, a anunţat preşedintele partidului, Vasile Blaga, iar săptămâna viitoare în BPN se vor face "propunerile necesare", după ce liderul democrat-liberal din Constanţa, Gigi Chiru, a spus că Voinescu trebuie exclus din formaţiune, informează Mediafax.

"Nu mai departe decât joi când vom analiza situaţia din Constanţa, pe baza unui program stabilit o să discutăm la faţa locului şi după ce vom avea toate punctele de vedere, luni o să facem propunerile necesare în BPN", a precizat Blaga, întrebat despre excluderea lui Sever Voinescu.

Şeful PDL Constanţa, Gigi Chiru, a declarat luni, înainte de şedinţa BPN, că el şi organizaţia Constanţa consideră că Sever Voinescu ar trebui demis din partid, pentru că s-a implicat în campania candidatului PPDD.

Întrebat dacă Voinescu se situează în afara partidului din acţiunile sale, Blaga a răspuns: "Nu m-aş fi aşteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepreşedinte, să facă campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutăm toate lucrurile acestea cu toate datele săptămâna viitoare".

El a adăugat că nu vrea să îngrădească nimănui dreptul la opinie, dimpotriv,ă dar că din punct de vedere al partidului ar fi corect ca aceia care au ceva de spus să spună în interior.

Pe 14 decembrie 2012, Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL.


×
Subiecte în articol: Sever Voinescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close