Antena 3 CNN Politică Exemplu dat de PUSL. O legendă media va coordona politicile publice ale partidului

Exemplu dat de PUSL. O legendă media va coordona politicile publice ale partidului

Doina Gradea, fost președinte-director general al TVR, va coordona Departamentul de politici publice al PUSL, din postura de secretar general adjunct al partidului.

Exemplu dat de PUSL. O legendă media va coordona politicile publice ale partidului
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2023   •   11:52

"Proiectul unei Românii social-liberale m-a provocat din prima clipă. Cu socialismul absolut ne-am lămurit, capitalismul teoretic e depășit astăzi de realitățile prezentului. Prin urmare, cred că echilibrul și natura umană trebuie să stea la baza tuturor politicilor publice. Așadar, mi-am asumat, ca om de management, funcția de secretar general adjunct, coordonator al departamentelor de specialitate. Vreau să arătăm oamenilor că aceste laboratoare de idei pot livra proiecte de substanță. Asta este provocarea mea, pe care mi-am asumat-o, cum spunem noi, umaniștii, cu demnitate, onoare si curaj", a declarat Doina Gradea.

Unul dintre cele mai cunoscute nume din media de după Revoluție, Doina Gradea a fost președinte-director general al TVR între 2017 și 2021.

A fost printre cei care au fondat Pro TV, acolo unde a stat două decenii, dintre care jumătate la conducerea postului Pro TV Internațional.

×
Subiecte în articol: PUSL Doina Gradea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close