Antena 3 CNN Politică Felix Rache: Dacă nu mai candidează la alegerile europarlamentare, EBA a rămas cu buzele umflate

Felix Rache: Dacă nu mai candidează la alegerile europarlamentare, EBA a rămas cu buzele umflate

Felix Rache: Dacă nu mai candidează la alegerile europarlamentare, EBA a rămas cu buzele umflate
25 Mar 2014   •   11:13

EBA continuă seria atacurilor! După ce zilele trecute a lansat asalturi la adresa Monicăi Macovei, dar şi la adresa lui Teodor Stolojan, fiica mică a preşedintelui l-a ironizat pe Mircea Diaconu, căruia i-a oferit semnăturile ei pentru candidatura la europarlamentare.

Felix Rache a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Previziunile Zilei cu Sabina Iosub" despre înţepăturile mezinei familiei prezidenţiale la adresa actorului.

"E tupeu, că înţelepciune nu poate fi! O mai auzeam şi pe colega de bancă a Elenei Băsescu, pe Elena Udrea spunând zilele trecute că o invită pe  EBA să candideze pe listele PMP pentru că altfel pierd electorat. Ce electorat pierd? Ăla care are doar studii primare, ăştia cu foarte mult tupeu", a declarat acesta.

"Am văzut-o şi eu ieri şi îmi dau seama că acum dacă nu mai candidează la alegerile europarlamentare EBA a rămas cu buzele umflate, sau şi mai umflate".

"Nu ştiu cum a reuşit să strângă cele o sută de mii de voturi. Cred că ar trebui să îi mulţumească lui Ceauşescu pentru alfabetizarea forţată, pentru că ăştia care au votat-o nu cred că ştiu să semneze, ştiu să pună doar degetul ", a mai adăugat Felixa Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică".

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close