Antena 3 Politică Felix Rache îl sprijină pe Mircea Diaconu: Actorul care a avut buletin de Bucureşti, merită să aibă şi buletin de vot de Bruxelles

Felix Rache îl sprijină pe Mircea Diaconu: Actorul care a avut buletin de Bucureşti, merită să aibă şi buletin de vot de Bruxelles

25 Mar 2014   •   10:59

Mircea Diaconu mai are la dispoziţie două zile pentru a strânge semnăturile necesare pentru a se înscrie în cursa pentru europarlamentare. Mircea Diaconu are nevoie de o sută de mii de semnături, dar a fost plăcut surprins de numărul mare de oameni care au venit pentru a da o semnătură.

Felix Rache a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Previziunile Zilei cu Sabina Iosub" despre candidatura acestuia.

"Noi în afară de vorbe şi de a merge să semnăm această listă de susţinători ai domnului Diaconu, mai mult nu putem face. L-am auzit şi pe Crin Antonescu care a spus că i-a oferit acestuia un loc super eligibil şi m-am uitat prin presă şi am văzut că rea locul şase. Era super eligibil pentru cineva care nu era nevasta cuiva de la PNL", a declararat acesta.

"Apoi am o vorbă şi mi se pare că este drăguţă: cred că actorul care a avut buletin de Bucureşti, merită să aibă şi buletin de vot de Bruxelles"

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close