x close

Fenechiu: Vom face toate demersurile legale posibile ca Băsescu să părăsească Palatul Cotroceni

de S.T.    |    06 Sep 2012   •   19:34
Fenechiu: Vom face toate demersurile legale posibile ca Băsescu să părăsească Palatul Cotroceni 534 Foto: Mediafax

Relu Fenechiu, vicepreşedintele PNL, a declarat, joi, după şedinţele organismelor de conducere ale partidului, că liberalii vor face în continuare toate demersurile constituţionale şi legale posibile pentru ca Traian Băsescu să părăsescă Palatul Cotroceni, scrie Mediafax.

"S-au analizat rezultatele la alegerile locale şi rezultatele referendumului din 29 iulie. În urma acestor analize, aproape toţi reprezentanţii Delegaţiei Permanente în luările lor de cuvânt şi-au exprimat susţinerea şi ataşamentul faţă de cei aproape 8 milioane de români care au votat împotriva lui Traian Băsescu. Îl considerăm în contituare un preşedinte ilegitim şi vom face în continuare toate demersurile constituţionale şi legale posibile pentru ca Traian Băsescu să părăsească Palatul Cotroceni", a spus Relu Fenenchiu.

Fenechiu a anunţat constituirea unui grup de lucru pentru rediscutarea, împreună cu cei din USL, a programului de guvernare pentru perioada 2012- 2016.

În plus, s-a decis cu privire la începerea organizării campaniei pentru alegerile parlamentare, a mai spus vicepreşedintele PNL.

Citeşte mai multe despre:

Relu Fenechiu Traian Basescu Palatul Cotroceni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati