Antena 3 CNN Politică Fifor, despre protestul diasporei: „Este un protest politic, ne dorim să fie paşnic”

Fifor, despre protestul diasporei: „Este un protest politic, ne dorim să fie paşnic”

Fifor, despre protestul diasporei: „Este un protest politic, ne dorim să fie paşnic”
10 Aug 2018   •   15:16

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, că din punctul său de vedere protestul românilor din Diaspora este unul politic şi că îşi doreşte să fie "paşnic, în limite legale", şi "să nu se escaladeze, să nu se dea curs provocărilor" pe care spune că le-a văzut în ultima vreme. Fifor a declarat că de aproape doi ani se guvernează "sub o presiune extraordinară", deşi actualul guvern este "perfect legitim".

Prezent la Arad, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre protestul din Piaţa Victoriei, el afirmând că este un protest politic.

"Este un protest politic, este, în ultimă instanţă, dreptul cetăţenilor de a protesta. Ne dorim să fie un protest paşnic, în limite legale, astfel încât să nu avem de-a face cu lucruri neplăcute pe care nu şi le doreşte nimeni (...) Să nu se escaladeze şi să nu se dea curs provocărilor pe care le-am văzut, din păcate, în ultima vreme", a spus Fifor.

Ministrul a adăugat că de aproape doi ani se guvernează "sub o presiune extraordinară".

"Unii oameni sunt mulţumiţi de activitatea Guvernului, alţii nu, noi continuăm să spunem (...) că se respectă programul de guvernare votat de milioane de români. Am spus-o de la bun început şi o spun, guvernăm sub o presiune extraordinară de aproape doi ani, lucru pe care nu ni l-am fi dorit, avem un guvern perfect legitim", a spus Fifor.

Ministrul mai consideră că "pe unii oameni îi deranjează foarte mult faptul că acest program de guvernare se respectă, că se îmbunătăţesc condiţiile de viaţă ale românilor, că au mai mulţi bani în buzunar, s-au luat măsuri pentru creşterea salarială", scrie News.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close