Antena 3 CNN Politică Filialele PSD şi PDL Argeş, amendate cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii, în urma manifestărilor de luni

Filialele PSD şi PDL Argeş, amendate cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii, în urma manifestărilor de luni

Filialele PSD şi PDL Argeş, amendate cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii, în urma manifestărilor de luni
01 Feb 2011   •   11:40

Conducerile filialelor din Argeş ale PSD şi PDL au fost amendate cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii, după ce ieri, la sediile celor două partide s-au adunat câteva sute de persoane care au protestat.

Social-democraţii au pichetat,  luni,  toate sediile PDL din ţară, în semn de protest. Opoziţia acuză faptul că arestarea lui Constantin Nicolescu s-a făcut la comandă politică.

“Traian Băsescu ştia de la Strasbourg că fusese deja arestat pentru fapte de corupţie, deşi la momentul la care a fost prezentat la instanţă s-a spus că este o problemă cu sponsorizarea Arhiepiscopiei Muscelului. Traian Băsescu ştia el, la Strasbourg, înainte să ştie judecătorii ce se va întâmpla”, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Democrat-liberalii susţin însă că reacţia Opoziţiei este doar o obsesie anti-Băsescu. “Instigarea la violenţă, la nelinişte socială, crearea de tensiuni, fac parte dintr-un plan de a-l aduce la putere pe domnul Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi pe domnul Adrian Năstase în funcţia de premier”, este de părere Sever Voinescu, deputat PDL.

Constantin Nicolescu a fost acuzat de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Argeş.

×
Subiecte în articol: PSD pdl Argeş
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close