Antena 3 CNN Politică Firea şi Petrache au ajuns la o înţelegere privind USL Ilfov, la finalul unei şedinţe de o oră

Firea şi Petrache au ajuns la o înţelegere privind USL Ilfov, la finalul unei şedinţe de o oră

Firea şi Petrache au ajuns la o înţelegere privind USL Ilfov, la finalul unei şedinţe de o oră
de M.T.    |    14 Ian 2014   •   17:18

Preşedintele demisionar al PSD Ilfov, Gabriela Firea, şi liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, au ajuns, marţi, la o înţelegere în privinţa problemelor din USL în acest judeţ, în baza medierii asigurate de copreşedinţii Uniunii Victor Ponta şi Crin Antonescu, au declarat surse din USL, citate de Mediafax.

Înţelegerea dintre cei doi a venit în urma unei întâlniri USL care a durat în jur de o oră şi care a avut loc la Vila Lac 1, în prezenţa copreşedinţilor Uniunii, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că nu a acceptat demisia Gabrielei Firea din partid şi a dat asigurări că liderii de la centru ai USL se vor ocupa de problema din Ilfov.

De asemenea, referitor la aplicarea prevederilor actuale din protocolul USL la nivel local, Ponta a spus că alianţele cu PDL sunt interzise.

Firea a acuzat PNL Ilfov că a făcut în Consiliul Judeţean alianţă cu PDL, iar liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a afirmat că a făcut acest lucru pentru a putea duce la îndeplinire proiecte cu care s-a angajat în faţa electoratului, în condiţiile în care majoritatea cu PSD nu mai funcţiona.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close