Antena 3 CNN Politică Fiul vitreg al Elenei Udrea şi-a cumpărat apartament de lux, cu doar 20.000 de euro

Fiul vitreg al Elenei Udrea şi-a cumpărat apartament de lux, cu doar 20.000 de euro

Fiul vitreg al Elenei Udrea şi-a cumpărat apartament de lux, cu doar 20.000 de euro
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iun 2011   •   12:52

Fiul vitreg al Elenei Udrea a cumpărat un apartament, în valoare de 20.000 de euro, chiar în imobilul construit de tatăl său Dorin Cocoş şi de soţia acestuia. O achiziţie imobiliară, mai costisitoare, însă a făcut şi finul lui Boc, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, care şi-a cumpărat o casă de 220.000 de euro.

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, se pricepe la afaceri imobiliare: a cumpărat de la ministrul Dezvoltării şi Turismului un apartament de lux cu doar 20.000 de euro. Locuinţa se află într-un imobil aflat pe strada Frederich Chopin din zona Floreasca a Capitalei şi aparţine cu totul Elenei Udrea.

Un alt cumpăror este Olguţa Cocoş, care a plătit mai mult de jumătate, adică 70.000 de euro, pentru un apartament în acelaşi imobil. Ultima perioadă s-a dovedit a fi una profitabilă pentru Elena Udrea care a reuşit să îşi achite creditele. Mai mult, activele financiare ale ministrului Turismului s-au dublat faţă de toamna trecută. Astfel, în conturile şi depozitele bancare ale ministrului Turismului se află acum puţin peste 660.000 de euro.

 


Şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, democrat-liberalul Alin Tişea făcut o achiziţie importantă. Finul premierului Emil Boc şi-a cumpărat o casă de 220.000 de euro. Asta cu toate că veniturile familiei Tişe au scăzut, anul trecut, cu peste 400 de mii de lei faţă de 2009. Potrivit declaraţiei de avere, Alin Tişe figurează ca proprietar a şapte locuinţe - o casă şi şase apartamente, pe lângă cel achiziţionat în 2011.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Dorin Cocos apartament
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close