Antena 3 CNN Politică Flashmob PSD în faţa Palatului Cotroceni: Băsescu va primi cartonaş roşu pentru susţinerea proiectului Roşia Montană

Flashmob PSD în faţa Palatului Cotroceni: Băsescu va primi cartonaş roşu pentru susţinerea proiectului Roşia Montană

Flashmob PSD în faţa Palatului Cotroceni: Băsescu va primi cartonaş roşu pentru susţinerea proiectului Roşia Montană
30 Aug 2011   •   13:02

Mai mulţi utilizatori Facebook înscrişi pe grupuri ale PSD au postat, luni seară, invitaţii la un protest tăcut lângă Palatul Cotroceni, informează Mediafax. În cadrul protestului, participanţii îi vor arăta preşedintelui Traian Băsescu "cartonaş roşu" pentru susţinerea proiectului de la Roşia Montană.
   
Utilizatorii, unii dintre ei descriindu-se la profil ca membri ai unor organizaţii locale sau judeţene PSD, au postat invitaţii pentru participarea la un miting tăcut, lângă Palatul Cotroceni, marţi, de la ora 19.00.
   
Mesajele aveau următorul conţinut: "Fă-ţi un cartonaş roşu şi vino mâine să îl arătăm lui Traian Basescu pentru incidentele pe care le-a provocat la Roşia Montană. Marţi, 30 aug, ora 19 în Bucureşti la intrarea Palatului Cotroceni de la Statuia Leul pe Bd Geniului".
   
Acţiunea a fost iniţiată de o organizaţie ecologistă care se opune proiectului minier de la Roşia Montană.
   
Protestul este unul tăcut şi de mică durată, cunoscut sub denumirea "flashmob".
   
O astfel de acţiune, cu durată de cinci minute, este programată, tot marţi, la ora 19.00, şi în faţa sediului PDL din Cluj-Napoca.

   

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close