Antena 3 CNN Politică Florentin Pandele, împotriva proiectului bugetului pe 2018. „Sunt dispus la proteste în Piața Victoriei”

Florentin Pandele, împotriva proiectului bugetului pe 2018. „Sunt dispus la proteste în Piața Victoriei”

Florentin Pandele, împotriva proiectului bugetului pe 2018. „Sunt dispus la proteste în Piața Victoriei”
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Dec 2017   •   19:25

Florentin Pandele, primarul independent al oraşului Voluntari, a lansat un apel către toţi primarii din România, indiferent de partid, să-şi convingă parlamentarii care îi reprezintă să nu susţină proiectul bugetului pe 2018.

Pandele afirmă că oraşul pe care îl conduce va pierde nu mai puţin de opt milioane de euro din bugetul de 40 de milioane, din cauza "revoluţiei fiscale" a Guvernului Tudose.

„Astăzi, în urma unor calcule, orașul Voluntari va pierde opt milioane de euro, deci aproximativ 20%. Avem proiecte în derulare. Eu sunt un monarhist convins și îmi pare atât de rău că acest semnal este dat astăzi. Odată votat, nu va rămâne decât să ne uităm unii la alții, să ne oprim proiectele pe care le-am început. Am spus clar că nu mă voi alătura grupului #rezist. Ca și ofițer al statului român rezervist, am depus jurământ pentru România”, a spus Florentin Pandele, în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close