Antena 3 CNN Politică Florian Bodog: ”Situația este dezastruoasă! Guvernele Orban și Cîțu nu au făcut NIMIC pentru a pregăti valul 4”

Florian Bodog: ”Situația este dezastruoasă! Guvernele Orban și Cîțu nu au făcut NIMIC pentru a pregăti valul 4”

Senatorul PSD, Florian Bodog, spune că situația din România în contextul valului 4 al pandemiei este una dezastruoasă, din cauză că guvernele Cîțu și Orban nu au luat nicio măsură în acest sens. ”Guvernul și Ministerul Sănătății habar nu au ce au cumpărat, pe banii românilor”, a transmis Bodog pe Facebook.

Florian Bodog: ”Situația este dezastruoasă! Guvernele Orban și Cîțu nu au făcut NIMIC pentru a pregăti valul 4”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    13 Oct 2021   •   10:38

”De noaptea minții! Oamenii mor în spitale iar autoritățile statului au nevoie de ajutor internațional pentru gestionarea eficientă a pandemiei. În tot acest timp, în depozitele acelorași «autorități» zac uitate și nefolosite cantități enorme de echipamente de protecție, dispozitive medicale, ventilatoare, combinezoane, mănuși, măști, viziere, dezinfectant, etc., unele în pericol de deteriorare, altele pe cale de expirare.

Compania Ministerului Sănătății, UNIFARM, nu a reușit nici măcar să facă un inventar al acestor bunuri în valoare de aproape 1 miliard de lei (200 de milioane de euro)!

Marți, 12 octombrie 2021, în cadrul comisiei de Sănătate din Senat, am avut o discuție cu membrii conducerii UNIFARM. Situația este dezastruoasă! E haos pentru că guvernele Orban și Cîțu nu au făcut NIMIC, dar absolut nimic pentru a pregăti valul 4. Înțeleg că ex-ministrul Mihăilă și recunoaște asta, dar nu are curajul să o facă în România, ci doar în presa externă.

”Guvernul și Ministerul Sănătății habar nu au ce au cumpărat, pe banii românilor”

Guvernul și Ministerul Sănătății habar nu au ce au cumpărat, pe banii românilor, fără licitație, habar nu au ce echipamente, ce materiale, ce medicamente dețin, când expiră, câte s-au deteriorat, iar acum am ajuns să ne milogim pe plan internațional pentru ajutor.

Pe scurt: PNL și USR au dat foarte mulți bani, din care nimeni nu știe exact pe ce, materiale care au fost depozitate în condiții improprii, iar acum unii și-au dat seama că se deteriorează și expiră.

Criminalii ăștia care ne conduc de doi ani chiar nu merită nimic bun pe lumea asta! Îmi pare foarte rău să spun așa ceva, dar e revoltător ce am descoperit, e monstruos câtă nepăsare au în ei!”, a transmis Florian Bodog pe pagina de Facebook 

×
Subiecte în articol: Florian Bodog
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close