Antena 3 CNN Politică Florian Bodog, PSD: "Oamenii mor pentru că toată vara, nici Ioana Mihăilă, nici Cîțu nu au pregătit valul patru al pandemiei"

Florian Bodog, PSD: "Oamenii mor pentru că toată vara, nici Ioana Mihăilă, nici Cîțu nu au pregătit valul patru al pandemiei"

Florian Bodog, fost ministru PSD al Sănătăţii, susţine că oamenii mor cu zile, pentru că Ioana Mihăilă, ex-ministru USR la acelaşi portofoliu, şi cu "gaşca ei nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale" pentru bolnavii din spitale.

Florian Bodog, PSD: "Oamenii mor pentru că toată vara, nici Ioana Mihăilă, nici Cîțu nu au pregătit valul patru al pandemiei"
Sursa foto: Hepta| Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   15:10

"Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei!", susţine Bodog, pe pagina de Facebook.

"Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decența să tacă! 

Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea și gașca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale pentru pacienții din spitale. 

Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei! 

Când singura ta realizare ca ministru al Sănătății este că soțul tău a reușit la "concursul" de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de rușine! Dar, la unii, tupeul este invers proporțional cu priceperea!", a scris senatorul PSD, prof. univ. dr. Florian Bodog, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Florian Bodog
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close